(0)

Ompelupalvelua laidasta laitaan

 

Hei, kiva kun löysit sivuillemme. Lodea on kotiompelimo Orimattilassa Virenojalla. Tarjoamme monipuolista ompelupalvelua ja pieniä eriä uniikkeja, kauniita tuotteita lapsille ja naisille. Useimpien tuotteiden lähtökohtana on halu luoda jotakin kaunista, mutta tuotteemme ovat myös pitkäikäisiä, laadukkaista materiaaleista valmistettuja. Kiinnitämme huomiota myös siihen, että tuotteemme ovat käytännöllisiä ja mukavia päällä. 

 

Kaiken takana on vaatetusalan artesaani Lotta

 

Monesti kuulee kerrottavan huikeita tarinoita siitä, kuinka kutsumusammatteihinsa päätyneet ihmiset osoittivat selviä merkkejä urapolustaan jo lapsena. Minun tarinani ei ole kovinkaan ihmeellinen, mutta muutamia muistoja tulee mieleen.

 

Muistan käsityöpuodin, jonka perustimme serkkuni kanssa kotimme yläkertaan lapsina. Tuotteina meillä oli itsetehtyjä patalappuja, ristipistokortteja ja pikkuleipiä, jotka pistettiin lasipurkkiin ja leikattiin punavalkoruutuisesta kankaasta hattu purkkeihin. Puodin nimi oli omaperäisesti Pikku Puoti ja asiakkaana oli useimmiten äitini.

 

Mummolan vintissä paras huone oli ehdottomasti käsitöitä harrastavan mummoni ompeluhuone, jossa jaksoin tutkia loputtomiin nappilaatikoita ja kangaspinoja. 

 

Peruskoulun jälkeen suuntasin vaatetusalalle täysin varmana uravalinnastani.

 

Vuonna 2018 aloin toimimaan ompelijana osuuskunnassa ja syksyllä 2020 oli aika perustaa oma yritys, Lodea. Koen, että olen kutsumusammatissani, ja kiitän asiakkaitani siitä että annatte mahdollisuuden tehdä tätä työtä. On ilo nähdä kiitollisia asiakkaita, kun lempivaate on korjattu taikka asiakkaan unelmavaate toteutettu.

 

 

 

Yrityksestä

 

Morsiusompelimomme on avattu Helsingin Töölöön, osoitteeseen Museokatu 40 (Morsiuspukuliike Glamourin yhteydessä). Toteutamme morsius- ja juhlapukujen korjausompelut ammattitaidolla.

 

Lisäksi palvelemme monipuolisesti ompeluasioissa myös toimipisteessä Orimattilan Virenojalla.